Last update: August 8, 2020
Last update: ago

Captain Sig kjøper seg tungt inn i norske Resqunit AS

Est. Reading: 1 minute

Det var høsten 2018 at Resqunit først ble introdusert for Sig Hansen, da han var i Norge for å lansere sin nye kleskolleksjon. For Resqunit hadde Sig mye å bidra med, ikke bare i form av sin kjendisstatus, men også i produktutviklingen med sin livslange erfaring innen krabbefiske.

Gjennom en royalty avtale har Sig Hansen spilt inn reklamevideoer for selskapet og var med under åpningen av Resqunit sine kontorer i Canada i 2019. 

«Det at vi nå tar dette til det neste nivået og får Sig Hansen inn på eiersiden, vil utvilsomt bidra positivt i selskapets globale ambisjoner», tror daglig leder Helge Trettø Olsen.  

Sig Hansen har vært med i alle 16 sesongene av «Deadliest Catch» på Discovery Channel, som har blitt vist i over 150 land. 

«Jeg er blitt godt kjent med teamet, og vi har tilbrakt mye tid sammen på disse knappe to årene. Disse folkene har oppnådd mye på kort tid, de er dedikerte og jeg er sikker på at vi sammen skal kunne løfte dette selskapet til nye høyder», sier Sig Hansen. 

Spøkelsesfiske og plastforurensning i havet er trolig et av de største miljøproblemene vi har. Med Resqunit sitt sikringsutstyr vil man både åpne opp og finne igjen mistede teiner. Selskapet lanserer i år spennende nyheter og forbedringer på produktsiden, som åpner for bruk i kommersielt fiske. 

I fjor solgte selskapet 5000 enheter på det norske markedet, og har så langt i år levert 15 000 i en storstilt satsning, i samarbeid med Handelens Miljøfond, mot leppefisket. 

GET OUR
NEWSLETTER

Keep yourself up-to-date on our activities
by receiving our newsletter.
Newletter HP
Share via
Copy link
Powered by Social Snap